Bármit is keres nálunk megtalálja

Díszállat kereskedésünkben minden kedvtelésből tartott állathoz kedvező áron talál felszerelést és eledelt. A horgászat szerelmesei számára kiváló minőségű damilokat, csalikat, etetőkosarakat, botokat és súlyokat kínálunk. Horgászjegyek és bérletek szintén vásárolhatóak, illetve meghosszabíthatóak nálunk.

Minden hónap utolsó szerdáján 10% kedvezményt biztosítunk, mely minden termékünkre vonatkozik.

Felelős állattartás Állatainkat rendszeresen etetjük, takarítjuk, illetve ápoljuk. Kérjük, megvásárlásukat követően Önök is bánjanak velük hasonlóan.

Legyen szó bármilyen állatról, nálunk minden felszerelést megtalál amire szükség lehet. Kutyák és cicák részére rengeteg fekhely, játék, hám és póráz közül válogathat.

Felszerelések és eledelek Legyen szó bármilyen állatról, nálunk minden felszerelést megtalál amire szükség lehet. Kutyák és cicák részére rengeteg fekhely, játék, hám és póráz közül válogathat. Eledeleink között pénztárcabarát és prémium márkák közül válogathat óriási választékban.

vmuhely 120x240

20160128 105135 001A leggyakrabban akváriumban előfordult élőlények a halak. Az akváriumi halak ősei vadon élőek voltak, viszont ma már szinte az összes édesvízi hal fogságban született.

allat 1Az akváriumban a halakkal együtt élhetnek vízi növények, algák, csigák, rákok is. Ezek hozzájárulnak a megfelelő ökoszisztéma fenntartásához. Az ökoszisztéma fenntartása nem egyszerű feladat, de megfelelő gyakorlattal elsajátítható. A vízinövények segíthetik a megfelelő oxigén termelést az akváriumban, viszont ha ezekből keveset tartunk, levegőpumpát kell alkalmaznunk.

Az akváriumok lehetnek édes, sós és félsós, illetve hideg és meleg vizűek is. Meg kell tartani a megfelelő egyensúlyt, vagyis a halakra káros elemeket el kell tüntetni a vízből. Ha ez nem történik meg, a halak elpusztulhatnak, illetve az algák elszaporodhatnak.

Az egyensúly fenntartása érdekében különböző berendezések beszerzése szükséges, ami megtalálható kereskedésünkben a csodálatos díszhalakkal együtt.

allat 6