Bármit is keres nálunk megtalálja

Díszállat kereskedésünkben minden kedvtelésből tartott állathoz kedvező áron talál felszerelést és eledelt. A horgászat szerelmesei számára kiváló minőségű damilokat, csalikat, etetőkosarakat, botokat és súlyokat kínálunk. Horgászjegyek és bérletek szintén vásárolhatóak, illetve meghosszabíthatóak nálunk.

Minden hónap utolsó szerdáján 10% kedvezményt biztosítunk, mely minden termékünkre vonatkozik.

Felelős állattartás Állatainkat rendszeresen etetjük, takarítjuk, illetve ápoljuk. Kérjük, megvásárlásukat követően Önök is bánjanak velük hasonlóan.

Legyen szó bármilyen állatról, nálunk minden felszerelést megtalál amire szükség lehet. Kutyák és cicák részére rengeteg fekhely, játék, hám és póráz közül válogathat.

Felszerelések és eledelek Legyen szó bármilyen állatról, nálunk minden felszerelést megtalál amire szükség lehet. Kutyák és cicák részére rengeteg fekhely, játék, hám és póráz közül válogathat. Eledeleink között pénztárcabarát és prémium márkák közül válogathat óriási választékban.

vmuhely 120x240

20160128 105045A hüllők több millió évtizede jelen vannak a Földön. Őseik olyan kétéltűek, akik a vízben és a szárazföldön egyaránt életképesek.

hullo 24 rendbe tagolódnak, testfelépítésük és méretük különböző, viszont egységesen pikkelyek illetve hártyák borítják bőrüket. A hüllők gerinces állatok. Testhőmérsékletük a környezet hőmérsékletére változik. Hidegebb, árnyékos helyen lehűl, napsütésben pedig felmelegszik.

A legtöbb hüllőfaj tojással szaporodik, de vannak eleven szülők és féleleven szülők is egyaránt. Utódaik életben maradási esélyeit növeli az, hogy a legtöbb faj gondoskodik tojásairól, elássa, vagy őrzi azokat.

A hüllők hobbyállatként is tarthatóak. Vásárláskor figyelembe kell venni, mennyi időnk van az állatra, mekkora helyet foglal el a terrárium, mekkora lesz az állat felnőtt korára.

hullo 1A hüllőkre ugyan úgy időt kell szánni, mintha egy cicát vagy egy kutyát választanánk magunknak.

Üzletünkben pontos és megfelelő tájékoztatást adunk az állatokról, az etetésről és az állattartásról a leendő gazdiknak.