Bármit is keres nálunk megtalálja

Díszállat kereskedésünkben minden kedvtelésből tartott állathoz kedvező áron talál felszerelést és eledelt. A horgászat szerelmesei számára kiváló minőségű damilokat, csalikat, etetőkosarakat, botokat és súlyokat kínálunk. Horgászjegyek és bérletek szintén vásárolhatóak, illetve meghosszabíthatóak nálunk.

Minden hónap utolsó szerdáján 10% kedvezményt biztosítunk, mely minden termékünkre vonatkozik.

Felelős állattartás Állatainkat rendszeresen etetjük, takarítjuk, illetve ápoljuk. Kérjük, megvásárlásukat követően Önök is bánjanak velük hasonlóan.

Legyen szó bármilyen állatról, nálunk minden felszerelést megtalál amire szükség lehet. Kutyák és cicák részére rengeteg fekhely, játék, hám és póráz közül válogathat.

Felszerelések és eledelek Legyen szó bármilyen állatról, nálunk minden felszerelést megtalál amire szükség lehet. Kutyák és cicák részére rengeteg fekhely, játék, hám és póráz közül válogathat. Eledeleink között pénztárcabarát és prémium márkák közül válogathat óriási választékban.

vmuhely 120x240

hal 4

Vadászó-halászó őseink számára a horgászat a táplálék szerzés és a létfenntartás egyik fontos eleme volt. Ma már elsősorban a kikapcsolódás és sportolás funkcióját tölti be.

hal 1hal 2Magyarországon fő zsákmánynak a ponty számít. A pontyot a keszeg, kárász, busa és amur követi. A horgászat elismert sportnak számít, a versenyzők nemzetközi és hazai versenyeken egyaránt megmérkőzhetnek egymással.

Kereskedésünkben minden felszerelés megtalálható, amely szükséges lehet egy profi illetve hobby horgásznak egyaránt.
A horgászatot az 1997. évi XLI. törvény feltételekhez és engedélyekhez köti. Tájékozódjon, mielőtt horgászni indul!

(2016-tól új törvénymódosítás lép hatályba, amely kimondja, hogy az idei és az ezt követő évekre már nem adható ki kereskedelmi célú halászati engedély.)

Halak: akváriumok: 9-től 50 liter űrtartalmú, rendelésre, méretre, kész akvárium felszerelve

Szűrők: Sera, Elite, Hydar, Aquarell, Fluwall, Trixi, szökőkút motorok, külső motorok, szivacsok, vatták,

Talaj: gyöngykavics, színezett kavics sok színben és méretben, bazaltzúzalék,

Fűtők: melegítők, hőfixáló,

Növények: cserepes, szálas, műnövények,

Felszerelés: poszterek, kiegészítők, világítás, stb

Élő eledel: vízibolha, fagyasztott szúnyoglárva és mix,

Tápok, vitaminok: vízibolha, szúnyoglárva, lemezes vitaminok, tablettás tápok

hal 3

hal 5

hal 6