Bármit is keres nálunk megtalálja

Díszállat kereskedésünkben minden kedvtelésből tartott állathoz kedvező áron talál felszerelést és eledelt. A horgászat szerelmesei számára kiváló minőségű damilokat, csalikat, etetőkosarakat, botokat és súlyokat kínálunk. Horgászjegyek és bérletek szintén vásárolhatóak, illetve meghosszabíthatóak nálunk.

Minden hónap utolsó szerdáján 10% kedvezményt biztosítunk, mely minden termékünkre vonatkozik.

Felelős állattartás Állatainkat rendszeresen etetjük, takarítjuk, illetve ápoljuk. Kérjük, megvásárlásukat követően Önök is bánjanak velük hasonlóan.

Legyen szó bármilyen állatról, nálunk minden felszerelést megtalál amire szükség lehet. Kutyák és cicák részére rengeteg fekhely, játék, hám és póráz közül válogathat.

Felszerelések és eledelek Legyen szó bármilyen állatról, nálunk minden felszerelést megtalál amire szükség lehet. Kutyák és cicák részére rengeteg fekhely, játék, hám és póráz közül válogathat. Eledeleink között pénztárcabarát és prémium márkák közül válogathat óriási választékban.

vmuhely 120x240

allat 5A madarak belső megtermékenyítésű, tojással szaporodó gerinces állatok. Az idő során mellső végtagjaik szárnyakká módosultak és nagy részük ma is repülő életmódot folytat.

madar 1Testüket toll borítja, amely fontos szerepet játszik az álcázásban és a párválasztásban egyaránt. Az emlősökhöz hasonlóan melegvérű állatok, testhőmérsékletük állandó. Megkülönböztetünk fészeklakó és fészekhagyó madarakat is.

Az előbbi csekély tollazattal születik, szülői gondoskodásra szorul, míg utóbbi a kikelés után egyből követi anyját.

A leggyakoribb kalitkában tartott madár a papagáj, a pinty és a kanári. Átlagéletkoruk 7-től 12 évig terjedhet. Különféle magokkal táplálkoznak, amelyek könnyen beszerezhetőek díszállat kereskedésünkben a kalitkával, a játékokkal, a kiegészítőkel és minden madártartáshoz elengedhetetlen felszereléssel együtt.

Ha a madárnak nincs étvágya, borzas a tollazata, bágyadt, nem tudja kinyitni a szemeit, forduljon állatorvoshoz.

madar 2Dobozos eledelek: Vogel, Zozo, Panzi, Vitakraft, Vitapol

Zacskós eledelek: Panzi, Vitafit, Alfon, Favorit, mézes karika, fürtös köles

Felszerelés: madárhomok, játékok, fürdő, csőrkoptató, kalitkák, fészekalj, karomkoptató, etető, itató, továbbá vitaminok, koktélok, lágyeleség, vitamincseppek,