Bármit is keres nálunk megtalálja

Díszállat kereskedésünkben minden kedvtelésből tartott állathoz kedvező áron talál felszerelést és eledelt. A horgászat szerelmesei számára kiváló minőségű damilokat, csalikat, etetőkosarakat, botokat és súlyokat kínálunk. Horgászjegyek és bérletek szintén vásárolhatóak, illetve meghosszabíthatóak nálunk.

Minden hónap utolsó szerdáján 10% kedvezményt biztosítunk, mely minden termékünkre vonatkozik.

Felelős állattartás Állatainkat rendszeresen etetjük, takarítjuk, illetve ápoljuk. Kérjük, megvásárlásukat követően Önök is bánjanak velük hasonlóan.

Legyen szó bármilyen állatról, nálunk minden felszerelést megtalál amire szükség lehet. Kutyák és cicák részére rengeteg fekhely, játék, hám és póráz közül válogathat.

Felszerelések és eledelek Legyen szó bármilyen állatról, nálunk minden felszerelést megtalál amire szükség lehet. Kutyák és cicák részére rengeteg fekhely, játék, hám és póráz közül válogathat. Eledeleink között pénztárcabarát és prémium márkák közül válogathat óriási választékban.

vmuhely 120x240

allat 4A rágcsálók a legkisebb növényevő emlősök. Életmódjuk és testalkatuk teszi lehetővé, hogy a Föld bármely pontján megéljenek.

Nagyon sok fajtájuk létezik, a környezethez való gyors alkalmazkodás miatt pedig gyorsan szaporodnak. Ebből adódóan az emlősök egy harmad részét ők teszik ki.  A rágcsálók hobbyállatként is tarthatóak.

Ha rágcsálót tartunk, fel kell készülnünk arra, hogy akár naponta almot kell cserélnünk, elkerülvén ezzel a kellemetlen szagokat, illetve azt, hogy kedvencünk megbetegedjen. Szeretik a játékot, ezért ketrecükbe jó, hogy ha teszünk forgó kereket, alagutat, különböző fa játékokat. Gondoskodnunk kell vitamin ellátásukról, ami nem csak az egészséges táplálkozást szolgálja, hanem kedvencünk közérzete is jobb lesz tőle.

Éjszakai életmódot élnek, tehát gondoskodni kell egy olyan hely kialakításáról, amely számára a legmegfelelőbb és nem zavar minket az éjszakai pihenésben. Kereskedésünkben minden olyan felszerelés megtalálható, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy rágcsálót tartsunk.